Pannonhalmi levendula műhely - Viszonteladóként kérje kollégáink segítségét hétköznap 8.00-16.00 telefonon a +36 70 3133798-as számon, vagy emailben a nap 24 órájában!

levendulás ajándék   levendula ajándékcsomag   levendulaszörp    levendulás termékek   levendula szörp   levendulás ajándékcsomag

Szamártejes szappankészítés

Szamártejes szappant készítettünk himalája sóval és levendula olajjal

Állítólag Kleopátra szamártejben fürdött, Ferenc pápát pedig szamártejjel táplálták, amikor csecsemő volt. Újabb vizsgálatok azt igazolták, hogy a szamártejnek jótékony hatása lehet az asztmára, az ekcémára és a pszoriázisra. Tényleg a szamártej lesz az új csodaszer? 

Miért ajándékozunk?

Mert fontos vagy nekem!

Mi érne többet szeretteinknél, egy egészséges munkatársnál, vagy üzleti kapcsolatnál?
A rokonoknak, kollégáknak, ügyfeleknek kívánt jó egészség egy őszinte gesztus, nyílt üzenete annak, hogy valaki igazán számít.

Szappanrecept: szalagos ajándék szappan

Hogy készítsünk gyönyörű, ötletes ajándékot szappanból?

Egy tökéletes ajándék, ami saját kezűleg gyerekek által is készíthető, akár anyák napjára, születésnapra, és nem utolsósorban esküvői köszönetajándékként óriási sikere van.

Elkészítése gyerekjáték, kiváló szórakozás az egész családnak!

Szappanrecept: Rozmaringos menta mákkal

Ehhez a szappanhoz mákot, rozmaringot, és borsmenta illóolajat tettem.

Te is meglepődsz majd, ha kipróbálod, és rájössz, hogy valamivel több, mint 15 perc alatt kész van a rozmaringos mentás mákos szappanod! 05 February 2015 by Tim Pulleyn 

Miért nem szárít a szappan, ha lúgos?

A szappan 5,5-ös pH-értékkel kellene rendelkezzen, vagyis “bőrsemleges” kellene legyen?

Csakhogy ezen állítás alapján a szappanoknak, amelyek pH 8,5-12 kémhatással rendelkeznek irritálóaknak kellene bizonyulniuk. De a kételyek kiindulópontja talán nem is a pH-ban keresendő…

Tusfürdő kontra natúr szappan

Miért jobb szappannal fürödni?

A tusfürdő nemcsak állagában különbözik a szappantól, hanem abban is, hogy a két termék fő kémiai funkcióját – a bőr tisztítását – teljesen eltérő szerkezetű vegyületekkel érik el, ebből adódóan gyártási technológiájuk is különböző.

HÍRLEVÉL
Irakozzon fel!
Elfogadom a felhasználási feltételeket.
pannonhalmi levendula, levendula ajándék, levendula szörp
Please wait