Pannonhalmi levendula műhely - Viszonteladóként kérje kollégáink segítségét hétköznap 8.00-16.00 telefonon a +36 70 3133798-as számon, vagy emailben a nap 24 órájában!

levendulás ajándék   levendula ajándékcsomag   levendulaszörp    levendulás termékek   levendula szörp   levendulás ajándékcsomag

Bizalom Logók

Műhelyünk nemzetközi minőségbiztosítási rendszerekkel működik. Vevőink megelőlegezett bizalma számunkra mindennél többet jelent, ezért gondoltuk néhány mondatban említést teszünk mindennapi munkánk hátteréről.

417X117mini bal

GMP: Good Manufacturing Practice, azaz jó gyártási gyakorlat 

Alkalmazása a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban terjedt el leginkább, a kozmetikumiparban 2013 óta alkalmazható minőségbiztosítási rendszer. A termékbiztonság és az egyenletes termékminõség érdekében alkalmazandó módszerek általános gyûjteménye. Két fõ eleme a hatékony gyártási mûveletek és a hatékony ellenõrzés, melyek egymást kiegészítik, és egymásra hatással vannak.

A GMP lényege, hogy a minõség, azaz az érdekeltek elégedettségének eléréséhez a következõket kell megvalósítani:

- a folyamatok nagyon pontos szabályozása – az elõírások szerinti módon végzett tevékenység

- szükséges mérések, ellenõrzések, azaz minõségellenõrzés

- minden, a minõséget befolyásoló tényezõ: személyzet, helyiségek, berendezések, eszközök.

A minõségbiztosítás széleskörû fogalmába beletartozik mindaz, ami önmagában vagy más tényezõkkel együtt befolyásolhatja a termékminõségét.

HACCP: Hazard Analysis Critical Control Point, azaz Veszélyelemzés a kritikus szabályozási pontokon

Nemzetközileg elfogadott élelmiszerbiztonsági rendszer, amit az 1960-as években a NASA dolgozott ki az űrkutatási program keretében az űrhajósok ételeinek teljes biztonságára.

A GMP és a HACCP szoros kapcsolatban állnak egymással. Míg a GMP az élelmiszer,- és kozmetikumelõállítás átfogó, vagy egy iparág általános követelményeit adja meg, addig a HACCP ezeknek az adott, egyedi termékekre, üzemre, technológiára, gépekre, személyzetre való alkalmazását határozza meg, kiemelve azokat az elemeket és mûveletekre, amelyek az adott tevékenység kritikus szabályozási pontjai.

417X117mini jobb

Az alábbi szimbólumokról részletes cikket olvashatsz rám kattintva.

 

HÍRLEVÉL
Irakozzon fel!
Elfogadom a felhasználási feltételeket.
pannonhalmi levendula, levendula ajándék, levendula szörp
Please wait