Pannonhalmi levendula műhely - Viszonteladóként kérje kollégáink segítségét hétköznap 8.00-16.00 telefonon a +36 70 3133798-as számon, vagy emailben a nap 24 órájában!

levendulás ajándék   levendula ajándékcsomag   levendulaszörp    levendulás termékek   levendula szörp   levendulás ajándékcsomag

Szállítási információk

A  www.naturhalma.hu Webshop oldalán megrendelt termékek kiszállítása, a vevő által megadott címre, futárral történik az ország egész területén a megrendelés életbe lépését követő 3 munkanapon belül. A futárszolgálat e - mailt küld - a megrendeléskor megadott e- mail címre - a csomag kézbesítésének várható időpontjáról, amit rugalmasan módosíthat, illetve a nyomkövető kód alapján ellenőrizhet.

A csomag átvételekor, a futár jelenlétében, kérjük tételesen ellenőrizze a csomag tartalmát, illetve a számlán lévő adatok helyességét, mert az átvétel utáni hiányosságokra irányuló reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Hiányos, sérült csomagot nem köteles átvenni a megrendelő, lehetősége van visszaküldeni a Webshopnak.

A kiszállítás díjszabása az alábbiak szerint történik:
Banki előreutalás esetén 1524 Ft,-
Utánvétes szállítás esetén 1990 Ft,- (utánvétkezelési díj miatt)
Minden 15.000 Ft,- feletti rendelés esetén ingyen kiszállítjuk a megrendelést!
A kiajánlott árak tartalmazzák az Áfa-t és minden 0-10kg súlyú csomagra érvényesek.
Győr területén már értékhatár nélkül ingyenes a kiszállítás 9000-9030-ig megadott győri irányítószámra.

Fontos! Üveges termékeink súlyuk és törékeny tulajdonságaik miatt egyedi védőcsomagolást és kiemelten magas szállítási költséget jelentenek kiskereskedelmi forgalomban. Egyetlen futárszolgálat sem vállalja a felelősséget törékeny áru szállítása közbeni káreseményért. Ezért csomagonként maximum 4 db üveges árut tartalmazó webáruházon keresztül felvett rendelést tudunk felelősséggel kiszállítani. Ha a vevő szeretné elérni az ingyenes kiszállítás értékhatárát, érdemes további termékeink közt is válogatni.
A fent leírtaktól eltérő összetételű csomagok szállítás közben történő káreseményeiért sajnos nem tudjuk vállalni a felelősséget. Raklapos szállításra, 6 karton feletti rendelésre, illetve a Csomagok termékkategóriára mindez természetesen nem érvényes.

Belföldi internetes megrendelések kiszállítását a vállalatunkkal szerződéses viszonyban álló DPD Hungary Kft. futárszolgálat végzi.
A futárszolgálat telefonszáma: +36 1 501 6200
A futárszolgálat webcíme: https://www.dpd.com/hu
A futárszolgálat email-címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Levelezési cím: 1158 Budapest, Késmárk utca 14/B
ÁSZF: https://www.dpd.com/hu/home/szallitas/aszf

HÍRLEVÉL
Irakozzon fel!
Elfogadom a felhasználási feltételeket.
pannonhalmi levendula, levendula ajándék, levendula szörp
Please wait